Reduceri prin Auto Baza de date CEDAM - DAUNE Auto ONLINE Iasi Baza_de_date_CEDAM___DAUNE_Auto_ONLINE-Portal_RPI
Get Adobe Flash player

Auto

incepand cu anii 2008

Baza de date CEDAM - DAUNE Auto ONLINE

Afla acum ce istoric a avut un autoturism/soferBaza de date CEDAM a fost implementata si este mentinuta de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor în baza Ordonantei de Urgenta nr.189/2005 pentru stabilirea unor masuri privind vehiculele rutiere înmatriculate si în conformitate cu Directiva Parlamentului European si a Consiliului Europei nr. 2000/26/CE privind armonizarea legislatiilor statelor membre privind asigurarea de raspundere civila pentru daunele decurgând din circulatia autovehiculelor.

Rolul acestei baze de date este acela de a oferi o evidenta centralizata a politelor RCA încheiate pe teritoriul României, atât în scopul unei mai bune urmariri a respectarii legislatiei în vigoare, cât si pentru a facilita accesul tuturor persoanelor interesate la informatii legate de existenta unei polite RCA pentru un anumit autovehicul.

Atât functionalitatea, cât si continutul de informatii oferite de acest centru sunt permanent îmbunatatite pentru a reflecta cât mai fidel statutul actual al pietei de asigurari obligatorii din România.

Centrul de informare va ofera posibilitatea de a identifica atat societatea care a încheiat polita de asigurare obligatorie de raspundere civila auto pentru vehiculul dvs. cat si istoricul daunelor produse incepand cu anul 2010.

Interogati online Baza de date CEDAM
Polite RCA
Istoric Daune

ATENTIE: Numarul de verificare care va trebui sa il indicati este rezultatul unei operatii de inmultire, adica daca codul va afiseaza 2 x 6 trebuie sa indicati 12, nu 2x6


CSA simplifică modul de aplicare a sistemului bonus-malus


Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, printr-o decizie recent adoptată, simplifică modul de aplicare a sistemului bonus-malus și facilitează accesul asiguraților la informațiile privind istoricul daunelor proprii.

Astfel, începând cu data de 15 septembrie 2012, asigurații RCA vor avea acces la informațiile privind istoricul daunelor proprii, înscris în baza de date CEDAM.

Primele de asigurare aferente asigurărilor obligatorii de răspundere civilă auto (RCA) depind de istoricul de daunalitate realizat de asiguratul/utilizatorul unui vehicul într-o perioadă de referinţă, așa cum prevăd reglementările în vigoare cu privire la sistemul bonus-malus.

Totodată a fost implementată o metodă prin care și societățile de asigurare au posibilitatea interogarii bazei de date CEDAM în vederea stabilirii istoricului de daunalitate pentru potențialii asigurați prin utilizarea serviciului web aferent sistemului bonus-malus.

Comisia de Supraveghere a Asigurărilor întreține și administrează baza de date CEDAM. Informațiile din această bază de date sunt centralizate de la societățile de asigurare, care sunt posesorii de drept ai acestor informații. CSA nu are dreptul legal de a modifica aceste date. Responsabilitatea pentru colectarea, transcrierea, încarcarea și modificarea polițelor RCA revine exclusiv societăților de asigurare emitente.

Daca stii un sofer anunta-l, il va interesa !


Share this on Facebook

Tags: Baza, date, CEDAM, CSA, DAUNE, Auto, ONLINE, rca, polite, accidente, formular, ferificare, istoric, 2012
Share Baza de date CEDAM - DAUNE Auto ONLINE

2219 citiri | Autor: Socol Ionut | Publicat la 18 Septembrie 2012

Spune parerea ta

Campanii de promovare pentru afacerea ta online! RPI 728x90 2012

2:58 am, 29 May 2016


verifica valabilitatea rovinietei online

Comanda Miere de albine Iasi online de la 16.99 lei per kg

Ultima Ora


Ultimele Articole

Sustineti Portal RPI

Prognoza in tara

Prognoza Meteo Vremea in tara


Categorii Articole

Arhiva articole

Calculator RCA Ieftin Online
Calculator RCA la majoritatea companiilor de asigurari

Verificare valabilitate RCA Cauta dupa:
Nr. inmatriculare / Serie caroserie: (*)

Data verificare existenta polita RCA: (*)
Ziua:
Luna:
Anul:

Atentie: Nr. de inmatriculare si seria de caroserie se scriu fara spatii si fara majuscule. Exemplu: "IS-10-LNC" se introduce ca "is10lnc". Alegeti apoi data pentru care doriti sa verificati valabilitatea politei RCA.Director web international

Parteneri

Echipa Portal RPI are o Surpriza pregatita special dvs

Mai multe detalii in curand...

Despre noi
Socializare
Solutii de promovare web
Statii Radio Auto CB
Hospitality Centre
Orice Piesa Auto Iasi
Realizare Magazin Virtual
Realizare Site Web
Productie Publicitara Iasi
RPINet.Info
FRTeam - Furious Racing Team
Urban Driving Skills
Dezvoltare personala si profesionala
Solutii profesionale in constructii
Service si mentenanta IT Iasi
Acvaria.com
Weblog gratuit
Automate Cafea Iasi
Traduceri Autorizate Iasi AirSoft Iasi Spartan


Toate drepturile sunt rezervate SC EuroMarket.ro SRL© 2003 - 2016

[Valid RSS]

5 vizitatori on-line
website page counterGoogle PageRank
Promovat de PromovareOnline.Info
Un produs EuroMarket.ro
Membru al RPINet.Info